Hoenderpastei

Kook twee hoenders baie sag met kruinaaltjies. Sodra hoenders sag is, maak dit fyn verwyder al die bene.

PASTEIDEEG:

  • 6 eetlepels meel (gesif)
  • 5 teelepels bakpoeier
  • ½ koppie kookolie
  • knippie sout
  • 1 eier

METODE:

  1. Meng alles saam en voeg melk by totdat deeg pap genoeg is.
  2. Smeer 'n bak met botter.
  3. Gooi 'n bietjie van die deeg onder in die bak en smeer ook langs die kante op.
  4. Gooi die hoender in en smeer die res van die deeg bo-oor die hoender.
  5. Bak in oond teen 180 grade tot bruin.
Aantal kere besoek: 776

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Kaas-en-Uiebrood
Kaas-en-Uiebrood...meer
Peri-peri-garnale
Peri-peri-garnale...meer
Garnaalkerrie
Garnaalkerrie...meer
Ontbyt in 'n muffin pan
Ontbyt in 'n muffin pan...meer
Vinnige Boontjiesop
Vinnige Boontjiesop...meer
Patat en mango gereg
Patat en mango gereg...meer