Hoenderpastei

Kook twee hoenders baie sag met kruinaaltjies. Sodra hoenders sag is, maak dit fyn verwyder al die bene.

PASTEIDEEG:

  • 6 eetlepels meel (gesif)
  • 5 teelepels bakpoeier
  • ½ koppie kookolie
  • knippie sout
  • 1 eier

METODE:

  1. Meng alles saam en voeg melk by totdat deeg pap genoeg is.
  2. Smeer 'n bak met botter.
  3. Gooi 'n bietjie van die deeg onder in die bak en smeer ook langs die kante op.
  4. Gooi die hoender in en smeer die res van die deeg bo-oor die hoender.
  5. Bak in oond teen 180 grade tot bruin.
Aantal kere besoek: 486

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Ontbeende Varkboud
Ontbeende Varkboud...meer
Lamsvleis-en-botterskorsiekerrie
Lamsvleis-en-botterskorsiekerrie...meer
Koejawel Yskastert
oejawel Yskastert...meer
Bros Blokkies ("Short Bread")
Bros Blokkies ("Short Bread")...meer
Lamsbreyani
Lamsbreyani...meer
Broccoli Slaai
Broccoli Slaai...meer