Nicoise-slaai

Nicoise-slaai

Bestanddele

10 klein vars groenbone

4 baba-aartappels, in skil gekook

95 g geblikte tuna

8 swartolywe

2 hardgekookte

eiers (kook eiers vir 6 minute)

4 ansjovis-filette

1 rooi-ui, in skywe gesny

sout en vars gemaalde swartpeper na smaak

Sous

1 huisie knoffel, fyngedruk

5 ml korrelmosterd

30 ml witasyn (ek het die wit balsem-gebruik)

5 ml suurlemoensap

125 ml olyfolie

Metode

Dompel die groenbone vir 4 minute in kookwater (dit moet nog bros wees). Sny die eiers en aartappeltjies in kwarte. Rangskik al die bestanddele op ’n bord. Meng die slaaisous-bestanddele goed saam en gooi oor slaai. Geur met sout en swartpeper. 

 

Bron:  Sarie Kos (Barbara Joubert)

Foto:  Sarie Kos

 
Aantal kere besoek: 2290

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Coconut Clusters
Coconut Clusters...meer
Maklike Pannekoek
Maklike Pannekoek...meer
Mokka Fudge Poeding
Mokka Fudge Poeding...meer
Romany Creams
Romany Creams...meer
Waldorf-slaai
Waldorf-slaai...meer
Calamari-ringe
Calamari-ringe...meer