Paptert

BESTANDDELE:

  • Mieliemeel soos aangemaak deur die pakverwysing
  • 250ml Vars Room
  • 250g "Diced" Bacon
  • 1 pakkie Sampioene (in skywe gesny)
  • 1 blikkie tamatie en uie smoor
  • 1 blikkie pitmielies (gedreineer)
  • Gerasperde cheddarkaas
  • Botter blokkies vir braai
  • Halwe pakkie bruin uie sop

METODE:

  1. Maak die pap aan soos per die pakverwysing.  Dit moet semi-styf wees.
  2. Braai uie en sampioene in botter vir so +- 3 minute (uie moet deurskynend wees)
  3. Voeg die diced bacon by en braai gaar
  4. Voeg die tamatie en uie smoor asook die pitmielies by en roer deur
  5. Gebruik 'n diep oondbak en skep 'n lagie pap, dan 'n lagie vleismengsel en hou so aan totdat alles in die bak is (laaste laag moet vleis wees)
  6. Meng die room met die halwe pakkie bruin uie sop en gooi oor die tert
  7. Strooi kaas bo-oor en sit in die oond en bak tot kaas gesmelt is.

 

WENK: Heerlik saam met braaivleis.

Aantal kere besoek: 11905

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Vra-Na-Meer-Hoender
Vra-Na-Meer-Hoender...meer
Krummel-appeltert
Krummel-appeltert...meer
Geurige seekos-rys
Geurige seekos-rys...meer
Appelkooskoekies
Appelkooskoekies...meer
Taai Hoendervlerkies
Taai Hoendervlerkie...meer
Hoendersosaties op die rooster
Hoendersosaties op die rooster...meer