Warm Rysslaai

Tannie Annetjie se resep.

BESTANDDELE:

  • 375 ml rou rys
  • 2 uie
  • Halwe kop kool
  • 125g botter
  • 1 pakkie hoender noodle sop
  • 400ml water

METODE:

  1. Kook rys soos gewoonlik tot sag
  2. Skil ui en snipper ui en kool tot fyn
  3. Smelt botter en roerbraai ui en kool tot sag (nie bruin nie)
  4. Meng hoendersop en water en kook tot gaar
  5. Meng rys en koolmengsel saam
  6. Giet sop oor en roer deurmekaar
  7. Sit warm voor
Aantal kere besoek: 6463

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Geurige aartappel en kaaskebabs
Geurige aartappel en kaaskebabs...meer
Eier gebak in 3-bone op roosterbrood
Eier gebak in 3-bone op roosterbrood...meer
Blomkool-en-kaasdis in 'n kits
Blomkool-en-kaasdis in 'n kits...meer
Maklike En Vinnige Pasta
Maklike En Vinnige Pasta...meer
Doodeet worsgereg
Doodeet worsgereg...meer
The best chocolate brownies
The best chocolate ...meer